Restovaný pstruh s paprikovým čatní – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
1674

Perfektne upečený pstruh s chrumkavou kôžkou – to znie chutne. Doplňte ho na tanieri paprikovým čatní. Takáto výborná hustá omáčka je typická pre indickú kuchynu.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/restovany-pstruh-s-paprikovym-catni a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kg pstruha dúhového alebo pstruha lososovitého
1 menšia cibuľa
3 strúčiky cesnaku
bio olivový olej Primadonna
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
2 bobkové listy Mikado
1 lyžica paradajkového pretlaku Mikado
1 lyžica trstinového cukru Belbake
2 červené papriky
1 – 2 štipľavé papričky
80 ml bieleho suchého vína
čerstvý tymian
1 limetka
1 francúzska bageta (z predchádzajúceho dňa)
100 g prosciutta Salumeo
300 g listového šalátu (poľníček, rukola, farebný mix šalátov)
2 citróny
50 g syra grana padano Lovilio
2 lyžice masla Pilos
feniklová vňať na ozdobu

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments