Ragú z mletého mäsa zapečené so zemiakovou kašou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
4602

Zapečené mleté mäso je ideálnym tipom na rodinný obed. Pozrite sa ako rýchlo a ľahko toto jedlo pripravíte.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/ragu-z-mleteho-masa-zapecene-so-zemiakovou-kasou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
500 g mletého mäsa mix
slnečnicový olej Promienna
1 mrkva
100 g zeleru
1 cibuľa
4 strúčiky cesnaku
1 lyžica paradajkového pretlaku Mikado
3 bobkové listy Mikado
5 guľôčok celého čierneho korenia Kania
5 guľôčok nového korenia Mikado
1 vetvička čerstvého rozmarínu
500 ml hovädzieho vývaru
soľ Castello
100 g mrazeného hrášku Ice Field
50 g sterilizovanej kukurice Freshona
500 g zemiakov
150 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
100 g masla
2 žĺtky

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube