Pozri recept Romana na pečená krkovička na tmavom pive a nezabudnite sa prihlásiť na odber nášho YouTube kanála!
Pozri webové stránky pre celý recept à http://kuchynalidla.sk/product/pecena-krkovicka-na-tmavom-pive.
Pečená krkovička na tmavom pive servírovaná s krémovým kalerábom. Vyskúšajte tip Romana Paulusa.
NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kg bravčovej krkovičky bez kosti vcelku
soľ Castello
2 cibule
6 strúčikov cesnaku
bobkový list Mikado
čerstvý rozmarín
500 ml tmavého piva Argus 12°
30 g masla Pilos
1/2 mrkvy
30 g zeleru
1/2 petržlenu
1/2 stopky stopkového zeleru
morská soľ v mlynčeku Kania
15 g hladkej múky
100 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
100 ml plnotučného mlieka Pilos
400 g kalerábu
čerstvá petržlenová vňať
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –