Pečená hus s tekvicovými gnocchmi – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1505

Inšpirujte sa receptom Romana Paulusa a pripravte si pečenú hus, ktorá sa bude vďaka pomalému pečeniu doslova rozpadávať. Ako príloha sa skvele hodia jemné tekvicovo-zemiakové gnocchi.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/pecena-hus-s-tekvicovymi-gnocchmi a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
Pečená hus
1 celá hus
1 cibuľa
1 väčšie jablko
1 pomaranč
celá rasca Mikado
soľ s jódom Castello
Tekvicové gnocchi
250 g uvarených zemiakov (ideálne múčnych)
250 g uvarenej tekvice Hokkaido
1 vajce
250 g hrubej múky Castello
2 lahôdkové cibuľky (zelená časť)

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments