Pečená bravčová krkovička s cibulou a šošovicou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
2860

Vyskúšajte šťavnatú krkovičku so šošovicou podľa receptu šéfkuchára Romana Paulusa.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/pecena-bravcova-krkovicka-s-cibulou-a-sosovicou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g bravčovej krkovičky bez kosti vcelku
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
8 strúčikov cesnaku
celá rasca Mikado (podľa chuti)
2 cibule
500 ml vody
rastlinný olej Promienna
200 g koreňovej zeleniny (zeler, mrkva, petržlen)
50 g stopkového zeleru
100 g krájaných lúpaných paradajok Freshona
2 lyžice mletej sladkej  papriky Mikado
200 g suchej šošovice Cornfarm
200 ml kuracieho vývaru
4 bobkové listy Mikado
čerstvá petržlenová vňať

zdroj: lidl, youtube