3-chodové narodeninové menu – Marcel Ihnačák a Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
2717

Pripravte vašej rodine úžasné menu skladajúce sa zo šalátu z manga, avokáda a gorgonzoly, toskánskej paradajkovej polievke a bravčovej panenky plnenej syrom feta a sušenými paradajkami.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/3-chodove-narodeninove-menu a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
Šalát s avokádom, mangom a gorgonzolou
1 červená cibuľa
1 lyžica medu Confeira
2 citróny
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 hrsť orechov mix Alesto Fine
150 g gorgonzoly Lovilio
2 avokáda
1 mango
olivový olej
160 g šalátového mixu Di Piú
Toskánska paradajková polievka
300 g paradajok
1 malá svetlá bageta
olivový olej
4 strúčiky cesnaku
400 g krájaných lúpaných paradajok v konzerve Nostia
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
500 ml zeleninového vývaru
1 hrsť čerstvej bazalky
syr Grana Padano Lovilio na posypanie
Bravčová panenka plnená gréckym syrom so sušenými paradajkami
200 g cherry paradajok
1 lyžica práškového cukru Castello
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
olivový olej
čerstvý tymian
100 g šunky sušenej vzduchom Dulano
800 g bravčovej panenky
100 g gréckeho syra Eridanous
4 vetvičky rozmarínu
4 strúčiky cesnaku
125 g rukoly
1 citrón

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments