Paris brest – venčeky z odpaľovaného cesta – Adriana Poláková – recepty kuchynalidla.sk

0
6983

Francúzske cukrárske umenie si získalo obdiv celého sveta. Nemusíte však cestovať priamo do Paríža, aby ste ochutnali niektorú z týchto úžasných delikates. Pripravte si ju doma podľa receptu Adriany Polákovej!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/paris-brest—venceky-z-odpalovaneho-cesta a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
Cesto
125 ml vody
125 ml mlieka Pilos
štipka soli Castello
75 g zmäknutého masla Pilos
150 g hladkej múky Castello
5 vajíčok
hrsť vlašských orechov Alesto

Krém
1 lyžička lieskovo-orieškového krému Choco Nussa
250 g mascarpone Lovilio
100 ml sladeného kondenzovaného mlieka Pilos

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments