Panna cotta s jahodovým carpacciom – Veronika Bušová – recepty kuchynalidla.sk

0
3012

Pozrite sa, ako jednoducho si môžete doma pripraviť smotanovú panna cottu. Servírujte ju s jahodovým carpacciom a chrumkavými pistáciami! Je to dokonalý recept na teplé letné dni.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/panna-cotta-s-jahodovym-carpacciom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
Panna cotta
3 plátky želatíny (5 g)
500 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
45 g kryštálového cukru Castello

Jahodové carpaccio
500 g čerstvých jahôd

Zálievka
80 g medu Confeira
šťava z 1 citróna

Na ozdobenie
80 g nesolených pistácií Alesto

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments