Morčacie prsia s tuniakovou omáčkou a poľníčkom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
796

Vcelku pečené morčacie prsia, tuniakova omáčka a šalát z poľníčka so sušenými paradajkami – to je chutný tip pre všetkých, ktorí obľubujú ľahké jedlá. Vyskúšajte ako jednoducho ho môžete pripraviť!
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/morcacie-prsia-s-tuniakovou-omackou-a-polnickom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
850 g morčacích pŕs vcelku
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
3 vetvičky čerstvého rozmarínu
olivový olej Primadonna
100 g mrkvy
100 g petržlenu
1 cibuľa
5 strúčikov cesnaku
200 ml bieleho suchého vína
200 ml majonézy Mikado
2 – 3 lyžice tuniaka v oleji Nixe
1/2 citróna
125 g poľného šalátu
1 hrsť sušených paradajok v oleji Baresa
1 hrsť čiernych olív Baresa
syr Grana Padano Lovilio

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments