Konfitovaný králik so špenátom a zemiakovými šúľancami – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1338

Pripravte vašim blízkym chutný obed – pomaly pečeného králika s domácimi zemiakovými šúľancami.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/konfitovany-kralik-so-spenatom-a-sulancami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
Králik
1 celý králik
50 g morskej soli v mlynčeku Kania
6 vetvičiek čerstvého rozmarínu
kôra z 1 citróna
2 hlávky cesnaku
10 guľôčok nového korenia Mikado
10 guľôčok celého čierneho korenia Mikado
3 bobkové listy Mikado
500 ml rastlinného oleja Promienna
500 ml olivového oleja Italiamo
Príloha
300 g zemiakov
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 vajce
1 žĺtok
100 g hrubej múky Castello
2 stredne veľké cibule
2 lyžice masla
hrsť čerstvej petržlenovej vňate
1 strúčik cesnaku
100 g čerstvého špenátu

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube