Kapor s paprikovou omáčkou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
769

Šťavnatý marinovaný kapor je dokonalým jedlom pre všetkých milovníkov rýb. Podávajte ho s pučenými zemiakmi a jemnou paprikovou omáčkou
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/kapor-s-paprikovou-omackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!.

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g kapra
5 strúčikov cesnaku
čerstvá petržlenová vňať
morská soľ v mlynčeku Kania
1 lyžica mletej sladkej papriky Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
hladká múka na obaľovanie
slnečnicový olej Promienna
350 g zemiakov
100 ml plnotučného mlieka
olivový olej Primadonna
1 lahôdková cibuľka
2 červené papriky

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments