Jahodovo-višňové veterníky – Adriana Poláková – recepty kuchynalidla.sk

0
5239

Vyskúšajte úžasné veterníky z odpaľovaného cesta naplnené jahodami, višňami a šľahačkou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/jahodovo-visnove-veterniky a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
Odpaľované cesto
125 ml vody
125 ml mlieka Pilos
štipka soli Castello
115 g zmäknutého masla
140 g hladkej múky
4 väčšie alebo 5 menších vajíčok
Plnka
200 g mrazených jahôd Green Grocer´s
3 lyžice hnedého cukru
2 lyžičky zemiakového škrobu Castello
1 hrnček odkôstkovaných zaváraných višní Harvin
Šľahačka
250 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
vanilínový cukor
Na ozdobenie
práškový cukor Castello na posypanie

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments