Hovädzia roštenka na hubách – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
2229

Hovädzia roštenka chutí vynikajúco so šampiňónmi, smotanovou omáčkou a nadstavovanou zemiakovou kašou. Vyskúšajte recept Romana Paulusa a presvedčte sa sami.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/hovadzia-rostenka-na-hubach a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
4 plátky hovädzej roštenky
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
4 lyžičky hrubozrnnej horčice Duc De Coeur
rastlinný olej Promienna
hladká múka Castello (na pomúčenie)
100 g šampiňónov
1 cibuľa
5 strúčikov cesnaku
maslo Pilos
100 ml suchého bieleho vína
300 ml hovädzieho vývaru
150 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
300 g zemiakov
50 ml mlieka Pilos
50 g pohánky
2 lahôdkové cibuľky
100 g hlivy ustricovej alebo kotúčovej
čerstvá petržlenová vňať

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments