Filety zo pstruha s chrenovou omáčkou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1326

Čerstvé filety zo pstruha podávané s pečenými zemiakmi a chrenovou omáčkou oslovia každého milovníka rýb!
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/filety-zo-pstruha-s-chrenovou-omackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
2 pstruhy dúhové
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
450 ml studenej vody
200 ml suchého bieleho vína
6 bobkových listov Mikado
10 guľôčok celého čierneho korenia Mikado
3 malé cibule
1 pór (iba biela časť)
100 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
maslo
10 g hladkej múky Castello
3 lyžičky sterilizovaného chrenu Mikado
50 ml mlieka Pilos
300 g čerstvej červenej repy
trochu celej rasce Kania
20 g kryštálového cukru Castello
3 lyžice červeného vínneho octu Acentino
100 ml suchého červeného vína
16 malých zemiakov
olivový olej Primadonna

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments