Jemné králičie mäsko so slaninkou a šampiňónmi servírované s restovanou tekvicou hokkaido. Pripravte si aj vy toto chutné jedlo podľa nášho receptu.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/duseny-kralik-s-tekvicou-hokkaido a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
500 g králičieho pleca s kosťou
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
hladká múka Castello
olivový olej Primadonna
3 strúčiky cesnaku
100 g šampiňónov
50 g delikatesnej údenej slaniny Dulano
čerstvý tymian
100 ml suchého bieleho vína
1 l teplého kuracieho vývaru
50 g masla
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
1 tekvica Hokkaido
1 zväzok lahôdkovej cibuľky
1 citrón
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –