Hľadáte recept na špecialitu inšpirovanú talianskou kuchyňou? Vyskúšajte recept Romana Paulusa na cestoviny plnené králičím mäsom a špenátom.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/cannelloni-plnene-kralicim-masom-a-spenatom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
500 g králičieho pleca s kosťou
500 ml vody
100 g zeleru
50 g mrky
50 g petržlenu
5 guľôčok nového korenia Mikado
5 guľôčok celého čierneho korenie Kania
6 bokových listov Mikado
2 cibule
125 g hladkej múky Castello
125 g hrubej múky Castello
2 vajcia
1 lyžica rastlinného oleja Promienna
30 g masla
100 g póru (iba biela časť)
čerstvý tymian
100 g čerstvého špenátu
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
150 g šampiňónov
100 ml suchého bieleho vína
200 ml králičieho vývaru
100 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
100 g syra grana padano Lovilio
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –