Dusené hovädzie na hubách s koreňovou zeleninou – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
7311

Dusené hovädzie so zemiakovou kašou nemusí byť nuda! Presvedčí vás o tom aj šéfkuchár Marcel Ihnačák.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/dusene-hovadzie-na-hubach-s-korenovou-zeleninou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g hovädzieho zadného
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
hladká múka Castello na obalenie
olivový olej Primadonna
2 stredne veľké mrkvy
2 petržleny
4 strúčiky cesnaku
1 cibuľa
čerstvý rozmarín
100 g hnedých šampiňónov
1 lyžica paradajkového pretlaku Mikado
200 ml suchého červeného vína
3 lyžice masla Pilos
200 ml teplého zeleninového vývaru
800 g zemiakov
50 g syra grana padano Lovilio
1 – 2 lahôdkové cibuľky (iba zelená časť)

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments