Cuketa plnená mletým mäsom s paradajkovým ragú – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
3592

Cuketa plnená mletým mäsom podávaná s paradajkovým ragú dozdobená lístkom čerstvej bazalky – to je jednoduché a veľmi chutné jedlo. Dobrú chuť!
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/cuketa-plnena-mletym-masom-s-paradajkovym-ragu a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
400 g mletého mäsa mix
1 cibuľa
6 strúčikov cesnaku
olivový olej Primadonna
5 bobkových listov Mikado
štipka sušeného oregana Mikado
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
400 g lúpaných krájaných paradajok Freshona
4 menšie cukety
70 g syra ementál Milbona
70 g syra Grana Padano Lovilio
70 g syra gorgonzola Lovilio
100 g strúhanky Castello
2 lyžice mletej štipľavej papriky Kania
1 lyžica čerstvej petržlenovej vňate
100 ml vody
150 g paradajok
čerstvá bazalka
1 lyžica masla

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments