Bravčové karé s cícerovým ragú – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1933

Ako pripraviť bravčové karé? Inšpirujte sa receptom Romana Paulusa a servírujte ho spolu s cícerovým ragú.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/bravcove-kare-s-cicerovym-ragu a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g plátkov bravčového karé bez kosti
8 cherry paradajok
40 g mrkvy
30 g petržlenu
30 g zeleru
50 g stopkového zeleru
olivový olej Primadonna
50 g cibule
5 strúčikov cesnaku
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
bobkový list Mikado
200 g krájaných lúpaných paradajok Freshona
100 ml bravčového vývaru
200 g uvareného cíceru
1 – 2 hrste čerstvej bazalky
200 g cukety

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments