Pripravte si šťavnatý hovädzí steak s hlivovovo-šampiňónovou omáčkou a restovanou cuketeu podľa šéfkuchára Marcela Ihnačáka.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/grilovany-rib-eye-steak-s-hubovou-omackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
400 g írskeho Rib Eye steaku Inisvale
100 g hlivy ustricovej
100 g šampiňónov
2 strúčiky cesnaku
olivový olej Biotrend
čerstvý tymian
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
100 ml suchého bieleho vína
500 ml zeleninového vývaru
50 g syra grana padano Lovilio
2 lyžice masla
1 citrón
1 cuketa
50 g šunky prosciutto Italiamo Salumeo (plátky)
čerstvá petržlenová vňať
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –