Zemiakové gnocchi s bryndzou a šunkou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
2430

Kombináciu tradičných talianskych cestovín a slovenskej bryndze si určite zamilujete!
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/zemiakove-gnocchi-s-bryndzou-a-sunkou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
125 g bryndze
100 g delikatesnej varenej šunky Dulano
300 g zemiakov (najlepšie múčnych)
soľ Castello
1 žĺtok
1 vajce
100 g hrubej múky Castello
200 g čerstvej červenej repy
1 malá cibuľa
rastlinný olej Promienna
2 lyžičky červeného vínneho octu Acentino
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvá pažítka

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube