Vyskúšajte recept na marinovanú krkovičku podľa Romana Paulusa. Ideálnou prílohou budú zemiakové krokety z odpaľovaného cesta.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/zemiakove-krokety-s-grilovanou-krkovickou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g bravčovej krkovičky bez kosti vcelku
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvý tymian
čerstvý rozmarín
6 strúčikov cesnaku
4 lyžice francúzskej hrubozrnnej horčice Duc De Couer
olivový olej Primadonna
morská soľ v mlynčeku Kania
250 ml mlieka Pilos
100 g masla Pilos
180 g hladkej múky Castello
3 vajíčka
1 hrsť petržlenovej vňate
250 g uvarených zemiakov v šupke
rastlinný olej Promienna
1 červená cibuľa
400 g mrazených fazuľových strukov Chira
2 lyžice majonézy Mikado
3 lyžice jemného kečupu Mikado
1 lyžice strúhaného chrenu Mikado
šťava z ½ citróna
–
Comments
comments