Upečte si králika podľa receptu Romana Paulusa s aromatickou plnkou s čiernymi olivami. Podávajte ho s domácimi zemiakovými gnocchmi a zeleninovou omáčkou!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/zemiakove-gnocchi-s-pecenym-kralikom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
1,2 kg králičích dielov alebo králičích stehien
3 cibule
5 guľôčok celého nového korenia Mikado
5 guľôčok celého čierneho korenia Mikado
5 bobkových listov Mikado
100 g mrkvy
50 g zeleru
30 g petržlenu
olivový olej Primadonna
2 svetlé bagetky
čerstvá petržlenová vňať
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
1 vajce
50 g čiernych olív bez kôstok Baresa
100 g feniklu
50 g stopkového zeleru
2 strúčiky cesnaku
200 g zemiakových gnocchov
čerstvá bazalka
–