Závitky zo pstruha s tvarohovými gnocchmi – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
982

Máme pre vás skvelý tip na slávnostný obed či večeru. Pripravte si pošírované závitky zo pstruha plnené koreňovou zeleninou. Ako príloha sa výborne hodia domáce tvarohové gnocchi so smotnovou omáčkou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/zavitky-zo-pstruha-s-tvarohovymi-gnocchmi a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kg pstruha dúhového alebo pstruha lososovitého
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
200 g zeleniny (mrkva, zeler, pór)
100 g koreňovej zeleniny na prípravu vývaru
10 guľôčok nového korenie Mikado
10 guľôčok celého čierneho korenia Kania
10 bobkových listov Mikado
1 a ½ cibule
soľ s jódom Castello
100 ml suchého bieleho vína
300 g mäkkého tučného tvarohu Pilos
100 g syra grana padano Lovilio
2 žĺtky
110 g hladkej múky
4 lyžice masla Pilos
zelená časť lahôdkovej cibuľky
250 ml rybieho vývaru
50 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
100 ml mlieka Pilos

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube