Údená pečená krkovička pečená s medom a horčicou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
2997

Inšpirujte sa receptom šéfkuchára Romana Paulusa a upečte si údenú krkovičku s medom a horčicou. Podávajte ju so zemiakovo-cibuľovým pyré a šalátom z červenej kapusty. Prajeme vám dobrú chuť!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/udena-pecena-krkovicka-pecena-s-medom-a-horcicou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g údenej krkovičky bez kosti
3 lyžice dijonskej horčice Duc De Coeur
100 g medu Confeira
3 lyžice sójovej omáčky Mikado
300 g uvarených zemiakov
200 g cibule
rastlinný olej Promienna
200 ml kuracieho vývaru
kryštálový cukor Castello
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
100 ml smotany na šľahanie Pilos (33% )
300 g červenej kapusty
červený vínny ocot Acentino
celá rasca Mikado
1 lyžica smotanového chrenu Mikado

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments