Hľadáte jednoduchý a overený recept na tatársky biftek? Určite vyskúšajte tip Marcela Ihnačáka!
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/tatarsky-biftek-z-hovadzej-svieckovice a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
200 g steaku z hovädzej sviečkovice Deluxe
1 – 2 kúsky pečiva (môže byť aj staršie)
1/2 cibule
1 sterilizovaná uhorka Freshona
mletá štipľavá paprika Kania (podľa chuti)
1 lyžica dijonskej horčice Duc De Coeur
1 lyžička worchestrovej omáčky Mikado
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
rastlinný olej Promienna
4 zemiaky
4 žĺtky
čerstvá petržlenová vňať
syr Grana Padano Lovilio
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –
Comments
comments