Máte chuť na dokonalé cestoviny? Nechajte sa inšpirovať receptom šéfkuchára Romana Paulusa. Pripravte si tagliatelle s kuracím mäsom, brokolicou a sušenými paradajkami.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/cestoviny-tagliatelle-s-kuracim-masom–brokolicou-a-susenymi-paradajkami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
100 g kuracích stehien
čerství kozí syr Chêne d´argent
4 strúčiky cesnaku
olivový olej Primadonna
soľ s jódom Castello
100 g petržlenu
400 g cestovín tagliattele Combino
100 ml kuracieho vývaru
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
100 g brokolice
50 g sušených paradajok v oleji Baresa
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
–