Vychutnajte si chutný steak z bravčovej panenky podávaný s domácim bylinkovým pestom z tymianu s opraženými mandľami a teplým feniklovým šalátom. Nie je to vôbec náročné!
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/steaky-z-bravcovej-panenky-s-tymianovym-pestom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kg bravčovej panenky
100 g celých mandlí Belbake
50 g syra grana padano Lovilio
1 hrsť čerstvého tymianu
1 – 2 strúčiky cesnaku
125 g mladého špenátu
bio olivový olej Primadonna
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
2 citróny
700 g zemiakov uvarených v šupke
1 väčší fenikel
2 lyžice masla Pilos
50 ml suchého bieleho vína
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –