Ryby nepatria len na pekáč či na panvicu. Neveríte? Skúste pripraviť pstruha v naparovacom hrnci. Pridajte k nemu svieže zemiakovo-uhorkové ragú a zdravie sa vám poďakuje.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/pstruh-lososovity-so-zemiakmi-a-uhorkou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
—————
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Zemiaková slama:
•1 veľký zemiak
•rastlinný olej Promienna
•morská soľ v mlynčeku Kania
Pstruh na pare:
•4 filety pstruha lososovitého
•čierne korenie v mlynčeku Kania
•olivový olej Primadonna
Zemiakovo-uhorkové ragú:
•1 lyžica dijonskej horčice Duc De Coeur
•1 lyžica hrubozrnnej horčice Duc De Coeur
•1 lyžica medu Maribel
•šťava z 1 limetky
•200 g uvarených zemiakov
•1 lyžica masla Pilos
•1 hrsť čerstvej mäty
•150 g uhorky
—————
–