Aj tradičný bravčový bôčik sa dá pripraviť netradične. Ochutnajte, aký šmrnc mu dodá citrón, fenikel a olivy. Urobte radosť svojim chuťovým pohárikom s novým receptom od Marcela Ihnačáka.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/peceny-bravcovy-bocik-s-citronom–feniklom-a-olivami a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
4 fenikle
3 menšie cibule
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
2 hrste olív bez kôstok Baresa (zelených aj čiernych)
200 ml suchého bieleho vína
1 citrón
čerstvý rozmarín
1 kg bravčového bôčiku bez kosti, v celku
5 strúčikov cesnaku
čerstvé bylinky na ozdobenie (petržlenová vňať, bazalka, mäta)
–