Šošovicové ragú so zeleninou a balsamicom a k tomu šťavnaté kuracie prsia obalené v chrumkavej Schwarzwaldskej šunke – inšpirujte sa receptom Romana Paulusa.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/pecene-kuracie-prsia-so-sosovicou-a-balsamicom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
4 kuracie prsia
80 g šošovice Cornfarm (namočenej aspoň 3 hodiny)
rastlinný olej Promienna
25 g mrkvy
25 g zeleru
25 g petržlenu
25 g stopkového zeleru
1 šalotka
kryštálový cukor Castello
1 lyžica balsamica Acentino
400 ml hydinového vývaru
80 g červenej šošovice
15 g masla Pilos
15 g hladkej múky Castello
kôra z 1 citróna
čerstvá mäta
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
8 plátkov Schwarzwaldskej šunky Dulano Selecion
čerstvá bazalka
cherry paradajky
olivový olej Primadonna
–
Comments
comments