AKOSAROBI

Pečené kura s hubami a špargľou – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

Marcel má skvelý recept na prípravu chrumkavého a zároveň šťavnatého pečeného kuriatka! Piekol ho spolu so zmesou fazule, špargle a húb šitake. To musíte vyskúšať!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/pecene-kura-s-hubami-a-sparglou nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 celé kurča
olivový olej Primadonna
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvý rozmarín
250 g zelenej špargle
250 g bielej špargle
1 cibuľa
3 strúčiky cesnaku
1 štipľavá paprička
250 g húb šitake
100 g suchej farebnej fazule Cornfarm (namočenej cez noc)
2 lyžice masla Pilos
150 ml suchého bieleho vína
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments