Pečené bravčové s feniklom a karí korením – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
1036

Karí to je voňavé indické korenie, ktoré obohatí chuť každého mäsa. Pridajte ho k bravčovému mäsu s feniklom a vytvorte skvelý obed pre vašich bízkych.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/pecene-bravcove-s-feniklom-a-kari-korenim a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g bravčových kociek na guláš
3 fenikle
1 pór (iba biela časť)
200 g cherry paradajok
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
2 lyžice karí korenia Mikado
olivový olej Primadonna
kôra z 1 citróna
1 cibuľa
3 strúčiky cesnaku
150 ml suchého bieleho vína
250 ml vývaru
250 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments