Pripravte vašim blízkym slávnostnú hostinu ako od šéfkuchára. Inšpirujte sa receptom Marcela Ihnačáka na plnenú morku s brusnicovou omáčkou a žemľovou knedľou.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/pecena-plnena-morka-s-brusnicovou-omackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
250 g morčacích pŕs vcelku
250 g cestovín fusilli Combino
morská soľ v mlynčeku Kania
½ tekvice Hokkaido
1 menšia cibuľa
2 strúčiky cesnaku
olivový olej Primadonna
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 – 2 hrste BIO kešu orieškov Alesto
čerstvý tymian
50 ml suchého bieleho vína Chardonnay
250 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
čerstvá petržlenová vňať
šťava z ½ citróna
syr grana padano Lovilio na posypanie
Navštívte Kuchyňu Lidla – http://kuchynalidla.sk/
Sledujte ponuku – http://lidl.sk
Nájdite nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlslovensko
a už aj na Instagrame – https://instagram.com/lidlsk/
https://www.linkedin.com/company/lidl
Comments
comments