AKOSAROBI

Morský vlk s pečenou paprikou, cuketou a zemiakovou kašou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

Roman Paulus Vám prezradí, ako pripraviť ľahký obed v stredomorskom štýle – filety z morského vlka s pečenou paprikou a cuketou.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/morsky-vlk-s-pecenou-paprikou–cuketou-a-zemiakovou-kasou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
2 žlté papriky
2 červené papriky
olivový olej Primadonna
2 strúčiky cesnaku
1 cuketa
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
16 ks čiernych olív bez kôstok Baresa
čerstvá bazalka
asi 100 ml mlieka Pilos
asi 100 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
400 g zemiakov
4 morské vlky
8 ks cherry paradajok
šťava z 1 citróna

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments