Marcel Ihnačák vám ukáže, ako upiecť šťavnaté morčacie prsia a pripraviť dusenú zeleninu – caponatu s tekvicou Hokkaido, paradajkami a olivami. Vychutnajte si tekvicovú sezónu naplno!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/pecene-morcacie-stehna-s-tekvicou-hokkaido a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
2 spodné morčacie stehná
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
olivový olej Primadonna
čerstvý tymian
čerstvý rozmarín
100 ml suchého bieleho vína
1 cibuľa
2 – 3 strúčiky cesnaku
1 tekvica Hokkaido
1 štipľavá paprička
100 g cherry paradajok
80 g zelených olív bez kôstok Baresa
1 konzerva krájaných lúpaných paradajok Freshona
1 hrsť čerstvej bazalky
1 citrón
Navštívte Kuchyňu Lidla – http://kuchynalidla.sk/
Sledujte ponuku – http://lidl.sk
Nájdite nás na Facebooku – http://facebook.com/lidlslovensko
a už aj na Instagrame – https://instagram.com/lidlsk/
https://www.linkedin.com/company/lidl