Morčacie rezne s broskyňovým čatní a cuketou – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
1840

Marcel skombinoval niekoľko chutí a vytvoril jedno dokonalé jedlo! Vyskúšajte morčacie mäso so šunkou a syrom doplnené broskyňovým častní a chrumkavou cuketou!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/morcacie-rezne-s-broskynovym-catni-a-cuketou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
850 g morčacích pŕs v celku
olivový olej Primadonna
1 menšia cibuľa
2 stopky stopkového zeleru
1 a ½ štipľavej papričky
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
1 – 2 lyžice trstinového cukru Belbake
štipka mletej škorice Mikado
3 – 4 zrelé čerstvé broskyne
1 lyžica bieleho vínneho octu Acentino
1 lyžica nastrúhaného zázvoru
čerstvý tymian
100 g prosciutta Dulano Selection
100 g syra cheddar Valley Spire
2 cukety
2 – 3 strúčiky cesnaku
1 citrón
čerstvá mäta

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments