Klasické morčacie prsia s netradičnou prílohou! Vyskúšajte tip Romana Paulusa na chutný obed.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/morcacie-prsia-plnene-ementalom-a-schwarzwaldskou-sunkou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g morčacích pŕs vcelku
120 g ementálu Milbona
lístky čerstvej bazalky
4 plátky Schwarzwaldskej šunky Dulano Selection
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
100 g hladkej múky
2 vajcia
100 g strúhanky Castello
200 ml prepusteného masla
16 menších zemiakov
2 lyžice masla
2 lyžice vody
1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
4 hrste rukoly
1 citrón
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –