AKOSAROBI

Marinovaný losos s horčicovým dresingom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

Pripravte vašej návšteve lososa marinovaného v soli a citrónovej kôre. Podávajte na chrumkavom chlebíku s horčicovým dresingom.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/marinovany-losos-s-horcicovym-dresingom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
300 g čerstvého lososa
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
45 g trstinového cukru
1 citrón
zväzok čerstvej pažítky
1 lyžica dijonskej horčice Duc De Coeur
olivový olej Italiamo
1 drevorubačov chlieb

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments