AKOSAROBI

Marinovaný losos s horčicovo-medovým dresingom – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

Pripravte vašim hosťom skvelé pohostenie – marinovaného lososa s ľahkým šalátom a chrumkavým toastom.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/marinovany-losos-s-horcicovo-medovym-dresingom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
500 g čerstvého lososa
200 g kryštálového cukru Castello
100 g soli Castello
5 bobkových listov Mikado
5 guľôčok celého čierneho korenia Kania
5 guľôčok nového korenia Mikado
1 pomaranč
1 a 1/2 citróna
50 g hrubozrnnej horčice Duc De Coeur
50 g dijonskej horčice Duc De Couer
50 g medu Confeira
2 lyžice rastlinného oleja Promienna
1 stredne veľká šalátová uhorka
1/2 štipľavej papričky
50 ml bieleho vínneho octu Acentino
100 ml vody
2 plátky maslového toastu Rivercote
čerstvý poľný šalát

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments