Jemné mäsko z vareného kurčaťa v jemnom zelerovom kréme podávané so zemiakovou kašou s cibuľkou – to je tip na jednoduchý a ľahký obed. Vyskúšajte!
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/kurca-v-zelerovom-kreme a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kurča
1 mrkva
1 petržlen
600 g zeleru
2 cibule
3 bobkové listy Mikado
5 guľôčok celého čierneho korenia Kania
5 guľôčok nového korenia Mikado
rastlinný olej Promienna
2 lyžice masla
2 – 3 lyžice kryštálového cukru
1 lyžica hladkej múky
100 ml polosladkého bieleho vína
500 ml kuracieho vývaru
250 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
1 citrón
morská soľ v mlynčeku Kania
lahôdková cibuľka (na ozdobenie)
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –
Comments
comments