Marcel Ihnačák vám ukáže, ako využiť pečené kačacie mäso „iným spôsobom“. Pripravte z neho slaný koláč! Pozrite si videorecept a dozviete sa viac.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/kolac-z-listkoveho-cesta-s-kacacim-masom-a-cervenou-cibulou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!“
NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 celá kačica
morská soľ
mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
čerstvý tymian
200 ml suchého bieleho vína
3 väčšie červené cibule
olivový olej Primadonna
180 g odkôstkovaných zaváraných višní Freshona
celá škorica (podľa chuti)
1 – 2 lyžice medu Confeira
100 ml suchého červeného vína
maslo Pilos (na vymastenie formy)
hladká múka Castello
2 chladené lístkové cestá Chef Select
1 hrsť hobliniek parmezánu Lovilio
1 vajce
čerstvý šalát insalatina alebo rukola
–