A ide sa na ryby! Stačí len chytiť alebo kúpiť poriadny kus kapra a hor sa do vysmážania. Nebojte sa, šošovicový šalát ho príjemne odľahčí.
Celý postup prípravy nájdete tu: a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
—————
NÁKUPNÝ ZOZNAM
Šošovicový šalát:
• 50 g šošovice Cornfarm
• 100 g červenej šošovice
• 50 g farmárskej šunky Pikok
• 1 lahôdková cibuľka
• 1 strúčik cesnaku
• morská soľ v mlynčeku Kania
• čierne korenie v mlynčeku Kania
• olivový olej Primadonna
• červený vínny ocot Acentino
Kapor:
• 4 filety kapra
• 1 strúčik cesnaku
• čerstvá petržlenová vňať
• mletá štipľavá paprika Mikado
• 1 citrón (na ozdobu)
Cestíčko:
• 180 g hladkej múky Castello
• 2 vajcia
• 13 g kypriaceho prášku do pečiva Castello
• 200 ml suchého bieleho vína
• rastlinný olej Promienna
Kokteilová omáčka:
• 2 lyžice majonézy Mikado
• 3 lyžice jemného kečupu Mikado
• 1 lyžica strúhaného chrenu Mikado
• šťava z ½ citróna
—————
–