AKOSAROBI

Kačacie prsia so zemiakovo-zelerovým pyré – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

Vyskúšajte dokonalú kombináciu kačacích pŕs, višňovej omáčky a zemiakovo-zelerového pyré od nášho šéfkuchára Marcela Ihnačáka!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/kacacie-prsia-so-zemiakovo-zelerovym-pyre-a-visnovou-omackou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
3 veľké zemiaky
1/2 zeleru
morská soľ v mlynčeku Kania
1 citrón
2 lyžice masla Pilos
2 kačacie prsia
čierne korenie v mlynčeku Kania
cca 100 g odkôstkovaných višní v sladkom náleve Freshona
cca 200 ml višňovej šťavy
1 malá červená cibuľa
1 lyžička trstinového cukru Belbake
1 lyžička zemiakového škrobu Castello
čerstvá rukola (na ozdobu)

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments