Roman Paulus vás naučí, ako pripraviť dokonalé fašírky z mletého mäsa. Podávať ich môžete s teplým cuketovým šalátom so sušenými paradajkami a opekanými zemiaky.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/fasirky-s-teplym-cuketovym-salatom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!
NÁKUPNÝ ZOZNAM
600 g mletého mäsa mix
1 lyžička sušeného oregana Mikado
1 lyžica mletej sladkej papriky Kania
1 vajce
1 cibuľa
5 strúčikov cesnaku
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
rastlinný olej Promienna
3 menšie cukety
olivový olej Primadonna
1 pór
80 g sušených paradajok v oleji Baresa
4 lyžice červeného vínneho octu Acentino
1 hrsť čerstvej bazalky
4 väčšie zemiaky uvarené v šupke
2 hrste rukoly
kozí syr na posypanie
Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –
Comments
comments