AKOSAROBI

Fašírky s baklažánom a paradajkovou salsou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

Pripravte si jedlo inšpirované mexickou kuchyňou – paradajkovú salsu, chrumkavé tortilly a jemne pikantné mleté mäso.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/fasirky-s-baklazanom-a-paradajkovou-salsou a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
500 g mletého bravčového mäsa
600 g baklažánu
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
olivový olej Biotrend
100 g póru
5 strúčikov cesnaku
balsamico Acentino
2 vajcia
štipka mletej štipľavej papriky Mikado
čerstvá petržlenová vňať
1 malá cibuľa
hladká múka Castello
rastlinný olej Promienna
1 tortilla placka El Tequito
200 g paradajok
1 štipľavá paprička
1 limetka
čerstvý koriander alebo bazalka

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments