AKOSAROBI

Bulgur s bravčovým mäsom a hráškom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

Pripravte si obľúbenú tradičnú grécku špecialitu – pilaf podľa receptu Marcela Ihnačáka. Príprava nie je vôbec zložitá, ale výsledok je veľmi chutný.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/bulgur-s-bravcovym-masom-a-hraskom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
500 g bravčových kociek na guláš
olivový olej Primadonna
1 cibuľa
3 väčšie strúčiky cesnaku
3 – 4 bobkové listy Mikado
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
100 ml suchého bieleho vína
500 ml zeleninového vývaru
70 g celých neošúpaných mandlí Belbake
250 g bulguru Eridanous
150 g mrazeného hrášku Chira
4 lahôdkové cibuľky

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments