Bravčový guláš na červenom víne – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

0
1918

Bravčový guláš je klasika, ktorú každý veľmi dobre pozná. Ak hľadáte tip, ako ho trochu osviežiť, inšpirujte sa Romanom Paulusom a pridajte do základu slivkový lekvár.
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/bravcovy-gulas-na-cervenom-vine a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
800 g bravčových kociek na guláš
čierne korenie v mlynčeku Kania
morská soľ v mlynčeku Kania
1 lyžica hladkej múky Castello (na posypanie)
rastlinný olej Promienna
80 g mrkvy
60 g petržlenu
60 g zeleru
100 g cibule
500 ml bravčového vývaru
100 g slivkového lekváru Sympathica
250 ml suchého červeného vína
2 bobkové listy Mikado
5 guľôčok nového korenia Mikado
5 guľôčok celého čierneho korenia Mikado
1 brokolica
50 g anglickej slaniny Pikok
1 hrsť celých mandlí Belbake
1 hrsť sušených sliviek Gardis
50 g masla Pilos
čerstvá petržlenová vňať

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments