AKOSAROBI

Bravčové stehno špikované Sliezskou klobásou – Roman Paulus – recepty kuchynalidla.sk

Vyskúšajte náš recept na pečené bravčové mäso prešpikované klobásou a podávané s restovanou cuketou.
Celý postup prípravy nájdete tu: http://kuchynalidla.sk/product/bravcove-stehno-spikovane-sliezskou-klobasoua nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 Sliezska klobása Pikok
800 g bravčového stehna vcelku
morská soľ v mlynčeku Kania
čierne korenie v mlynčeku Kania
2 cibule
200 g červenej papriky
400 g krájaných lúpaných paradajok z konzervy Nostia
2 vetvičky čerstvého rozmarínu
500 ml vývaru na podliatie
1 cuketa
olivový olej Primadonna
6 strúčikov cesnaku

Instagram-e – https://instagram.com/lidlsk/
LinkedIn-e –

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments