Bravčové rezne so špenátom, slaninou a ementálom – Marcel Ihnačák – recepty kuchynalidla.sk

0
9590

Pripravte si chutné bravčové rezne plnené špenátom, slaninou a syrom ementál. Doplňte ich ešte do chrumkava orestovanou zeleninou!
Celý postup prípravy nájdete tu: https://kuchynalidla.sk/product/bravcove-rezne-so-spenatom–slaninou-a-ementalom a nezabudnite sa prihlásiť k odberu nášho YouTube kanálu!

NÁKUPNÝ ZOZNAM
1 kg bravčových rezňov
6 mrkiev
4 – 5 petržlenov
3 kaleráby
morská soľ v mlynčeku Kania
olivový olej Primadonna
čierne korenie v mlynčeku Kania
2 – 3 strúčiky cesnaku
čerstvý tymian
3 lyžice masla Pilos
50 g medu Maribel
šťava z 1 citróna
125 g mladého špenátu
200 g údenej slaniny na plátky Dulano
150 g plátkového ementálu Milbona

zdroj: lidl, youtube

Comments

comments